Empanadillas gigantes de carne picada

Empanadillas gigantes de carne picada

Hey everyone, it is John, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Empanadillas gigantes de carne picada. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Empanadillas gigantes de carne picada is one of the most favored of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes yummy. Empanadillas gigantes de carne picada is something that I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Empanadillas gigantes de carne picada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanadillas gigantes de carne picada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Empanadillas gigantes de carne picada using 19 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Masa y relleno totalmente caseros. Están buenísimas.
También se puede hacer en versión empanada. La masa y relleno sería el mismo.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Empanadillas gigantes de carne picada:

  1. Masa:
  2. 350 gramos harina de fuerza
  3. 220 ml agua
  4. 80 ml aceite de oliva
  5. 1 cucharada pequeña sal
  6. -----------------
  7. Relleno:
  8. 500 gramos carne picada (ternera/cerdo)
  9. 2 Pimientos medianos (verde y rojo)
  10. 1/2 cebolla
  11. Lata pequeña de tomate natural triturado (400 gr.)
  12. 3 cucharadas azúcar
  13. 100 ml aproximadamente ketchup
  14. 1 cucharada miel
  15. 1 chorrito coñac
  16. -------------------
  17. Decoración:
  18. Semillas de sésamo
  19. Huevo

Instructions to make to make Empanadillas gigantes de carne picada

  1. En una sartén antiadherente ponemos un chorrito de aceite de oliva y sofreímos el pimiento y cebolla durante unos 15 min a fuego medio.
  2. Añadimos el tomate y azúcar. Vamos removiendo de vez en cuando y dejamos otros 15-20 minutos más. Al final, cuando casi esté sofrito, incorporar la miel, coñac y ketchup. Dejamos un par de minutos más. Añadimos finalmente la carne picada previamente sofrita. Dejamos que se integre todo muy bien durante un rato más. Mientras se va haciendo, preparamos la masa de las empanadillas.
  3. Ponemos el agua (con la sal) a hervir. Cuando hierva, apartamos y le incorporamos el aceite y removemos bien. A continuación añadimos la harina e integramos completamente hasta que la masa se vea más o menos compacta.
  4. Sacamos de la cacerola y formamos una bola. Dejamos templar un poco para no quemarnos. Cuando se enfríe, trabajamos muy bien la masa con las manos, con movimientos envolventes, de fuera a dentro durante unos minutos.
  5. Cuando la masa ya esté bien trabajada, estiramos muy bien con un rodillo o botella y vamos cortando en círculos más o menos grandes, según nuestro gusto. Ponemos el relleno...
  6. Doblamos y vamos cerrando los bordes con un tenedor.
  7. Las ponemos en una bandeja de horno, sobre papel vegetal y pintamos con huevo batido. Espolvoreamos unas pocas semillas de sésamo por encima.
  8. Para finalizar, introducimos al horno precalentado durante 30 minutos a 200 grados.
  9. Dejamos enfriar un poco y listas para comer. Están buenísimas!!!!

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make straightforward modifications to achieve this goal. Simply put, start making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you don't require to learn them yet only if you master some basic food preparation methods.

This isn't a complete overview to fast and also simple lunch dishes but its good something to chew on. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Steps to Prepare Super Quick Homemade Empanadillas gigantes de carne picada. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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