El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán)
Hey everyone, it is John, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán). One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán) is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They are fine and they look wonderful. El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán) is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán) is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán) estimated approx 15 minutos máximo.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán) using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve it.
Mi abuelo materno vivió toda su vida en Turingia, en el mero centro de lo que hoy es Alemania, pero por mucho tiempo fue la zona fronteriza de la RDA, la República Democrática Alemana, o Alemania Oriental. Dadas las circunstancias económicas que vivían, pasaban muchas carencias, así que mi abuelo aprendió a ser creativo con la comida. Este "Hackepeter" --traducido al español sería algo así como "Pedro molido", supongo que alguna vez tuvieron un cerdito que se llamaba Pedro-- es una tradición de la región de Turingia, y aunque aquí lo hago con carne de res, en lugar de carne de cerdo, como hacen allá, trato de seguir las instrucciones de mi abuelo lo más fielmente posible. #dejatuhuella
Nota: dado que esta receta usa carne y huevo crudos, busca que tus ingredientes sean de fuentes 100% confiables...
Ingredients and spices that need to be Make ready to make El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán):
- 500 gr carne molida de res
- 1 huevo
- 1 chalote (o puedes usar 1/4 de cebolla morada)
- 1 cda alcaparras
- 2-3 cdas mostaza alemana (ver nota más abajo)
- 2 cdas aceite (yo uso de oliva, pero puedes hacerlo como mi abuelo, con cártamo)
- al gusto pimienta negra molida
Steps to make to make El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán)
- Picar el chalote y las alcaparras tan finamente como se pueda, agregar en un bowl con la carne y el huevo. Usar un tenedor para mezclarlo todo hasta que quede homogéneo.
- Agregar la mostaza, el aceite y la pimienta negra molida. Mezclarlo todo muy bien. NOTA: la mostaza alemana es casi tan potente como el wasabi en su habilidad de limpiarte la nariz por dentro. Si no encuentras, la puedes sustituir con mostaza de Dijon con un poquito de wasabi o raíz fuerte molida.
- ¡Y listo! Para servir: acompañar con rebanadas de pan tostado y, obviamente, (es un platillo alemán) ¡unas cervezas bien frías!
As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you wish to offer a recipe that uses less or even more components or is a little essentially hot, you can make straightforward modifications to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for basic food preparation skills for newbies you don't require to learn them however only if you understand some straightforward cooking methods.
This isn't a full overview to quick and also very easy lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Super Quick Homemade El Hackepeter de mi abuelo (carne tártara estilo alemán). Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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