Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua-

Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua-

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua-. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua- is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua- is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua-, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua- delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua- is 8 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua- using 13 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

Receta cómo se come en Chihuahua, algunos prefieren hacerlo rojo, con el chile incluido. Aquí damos la opción de que cada quien le agregue el picante que más le convenga según la cruda!!! mondongo mexicano

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua-:

  1. 1 kg Pancita de res (puede ser librillo, callo, cacarizo....yo prefiero el liso con poco callo)
  2. 1 pata de res grande
  3. 1 kg maíz pozolero
  4. 1 cebolla grande
  5. 10 dientes ajo o una cabeza mediana
  6. Para la salsa
  7. 10 chiles del árbol
  8. 5 chiles mirasol o guajillo
  9. 1 diente ajo grande
  10. Para servir
  11. 1 cebolla finamente picada
  12. Orégano
  13. Pan telera

Instructions to make to make Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua-

  1. Se pone en la olla express la pata a cocer con media cebolla (entera, a modo que se pueda sacar completa al estar cocida la pata) Si puede pedir a su carnicero que le rebane la pata en rodajas estará perfecto, pues se cocerá más rápido. Unos 30 min serán suficiente. No se le agrega sal, esa se le pone al final. Reservar
  2. Se pone en la olla donde se hará finalmente el menudo: la pancita cortada en cuadros de 2x2 cm con 2 litros de agua y la mitad de la cebolla y los 8 ajos. Se deja ahí por 2 horas aproximadamente a fuego medio-bajo. Hasta que este casi cocida
  3. Si se hace en olla express, 30 min serán suficientes para que esté lista.
  4. Lavar o enjuagar el maíz para pozole hasta que salga el agua transparente y agregarlo a la olla de la pancita
  5. Agregar también a la olla, la pata sin la cebolla y ajos. Y ponerle sal. Yo le puse 1 cucharada grande. Pero eso es al gusto de cada uno
  6. Dejar hervir hasta que el grano de maíz "reviente" o este cocido.
  7. Rectificar la sal
  8. Para la salsa: se pone en la licuadora los chiles, el del árbol y el mirasol o guajillo sin las "colitas", 1 ajo grande, sal y agua caliente
  9. Cuidado al encender la licuadora, pues con el agua caliente puede saltar. Licuar bien hasta que quede una salsa bien molida. Está se le puede agregar -pasándola por un colador- directamente al menudo o reservar para que cada quien le agregue a su gusto.
  10. Servir el menudo bien caliente, agregar orégano recién molido con las manos (sabe más bueno!) cebolla muy finamente picada, salsa del árbol y si prefiere unas gotas de limón....acompáñelo con un pan telera calientito!!!

As your experience and also confidence grows, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a recipe that uses fewer or more ingredients or is a little more or less spicy, you can make easy modifications to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation skills for novices you do not require to learn them yet only if you grasp some easy cooking strategies.

This isn't a total overview to fast and simple lunch dishes however its good food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Make Speedy Menudo Blanco Dominguero -estilo Chihuahua-. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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